TV Serie: De Geheimen van Barslet (2012)
De Geheimen van Barslet vertelt het verhaal van de mysterieuze gebeurtenissen die plaatsvinden in het idyllische plattelandsdorpje Barslet. Wonderlijke voorvallen die de bewoners van het dorp in hun greep houden. Een jongen sterft onder vreemde omstandigheden, een kleuter kan de toekomst voorspellen, het regent vissen op klaarlichte dag en er is een pyromaan aan het werk. Acht bewoners koesteren een geheim dat de geheimzinnige gebeurtenissen in een nieuw licht stelt. Wat is er aan de hand in het dorp Barslet.
 
Scenario:
Anjet Daanje (o.a. Raak, Engel & Broer en Dajo)


Regie:
Boris Paval Conen (o.a. Vuurzee, Car Men, De 9 dagen van de gier)


Bestel de DVD van De geheimen van Barslet

Bekijk de Trailer:

 

Hoofdrollen:
Dragan Bakema, Martijn Lakemeier, Sallie Harmsen
 


Verder spelen o.a mee:
Connor Smith, Teun Luijkx, Chiara Tissen, Jaap ten Holt, Barbara Pouwels, Romijn Conen, Scyler Eijgermans, Richelle Plantinga, Raymond Thiry, Jim van der Panne, Robert Ruigrok, Margot Ros, Soesja Toehpah, Mohammed Azaay, Kaltoum Boufangacha, Sanneke Bos, Loek Peters, Dan van Steen, Jorik Prins, Roos Drenth en Juda Goslinga.

AFLEVERINGEN:

Zaterdag 6 oktober, 20.20u op Ned2
Aflevering 1: Bjorn
In de eerste aflevering vehuist Bjorn Moonen (Dragan Bakema) vanuit de stad naar het afgelegen dorpje Barslet. Hij is de nieuwe dorpsagent, en hij verwacht niet veel te hoeven doen. Maar niets blijkt minder waar. Een autobrand is nog maar het begin van een serie merkwaardige gebeurtenissen waarop hij steeds wanhopiger vat probeert te krijgen.

Zaterdag 13 oktober, 20.20u op Ned2
Aflevering 2: Brigitte

Brigitte Haberkorn woont al jaren met haar gezin in Barslet. Uit verlangen om haar geluk met anderen te delen, biedt zij aan om draagmoeder te worden voor haar onvruchtbare zus. Brigitte heeft geen idee wat zij met haar onzelfzuchtige daad allemaal teweeg brengt.

Zaterdag 20 oktober, 20.20u op Ned2
Aflevering 3: Nashwa

Nashwa komt uit een gezin van Irakese asielzoekers. Haar ouders zijn vooral bezig met de dood van haar broertje. De aandacht die Nashwa thuis te kort komt, zoekt ze bij de jongeren van Barslet. Ze heeft niet in de gaten dat ze met vuur speelt.

Zaterdag 27 oktober, 20.20u op Ned2
Aflevering 4: Douwe

Douwe Bouwman en zijn gezin hebben een ouderwets boerenbedrijf in Barslet. Hij staat aan de rand van een faillissement en vraagt in zijn wanhoop God om hulp. Tot zijn verrassing krijgt hij antwoord.

Zaterdag 3 november, 20.20u op Ned2
Aflevering 5: Kasper

Kasper de Vries was als soldaat uitgezonden naar Irak. Na jaren komt hij terug in zijn geboortedorp Barslet. Hij vindt het vreselijk dat zijn zus, Manon, zich als een dorpsslet gedraagt terwijl ze eigenlijk voor haar zoontje moet zorgen. Langzamerhand wordt duidelijk dat hij niet voor niets zo lang is weggebleven.

Zaterdag 10 november, 20.20u op Ned2
Aflevering 6: Jahwar

Jawhar Barzani kan zich niet neerleggen bij de dood van zijn zoontje. Zijn rouw belemmert zijn relatie met zijn vrouw en zijn dochter. Het is duidelijk dat hij eindelijk afscheid van zijn zoontje zal moeten nemen. Tot zijn verrassing krijgt hij daarbij hulp van Manons zoontje, Mischa.

Zaterdag 17 november, 20.20u op Ned2
Aflevering 7: Roelie

Roelie Dekker kan geen kinderen krijgen. Haar zus Brigitte wordt daarom draagmoeder. Alles loopt echter anders dan Roelie had gehoopt. Hoe ver is ze bereid om voor het moederschap te gaan?

Volg Hollandse Film ook op

Terug naar overzicht