DVD Seinpost Den Haag
Bestel de dvd

Details:

Jaar: 2011

Duur: 48 minuten

Aantal afleveringen: 10

Genre: Politieserie

Omroep: KRO

Zender: Nederland 3

Kijkwijzer:


Acteurs:
Victor Löw
Jim Bakkum
Charlie Chan Dagelet
Egbert-Jan Weeber
Terence Schreurs
Fatma Genc
Stephan Evenblij
Saar Koningsberger
Tibor Lukács

Gastrollen van o.a:
Sarah Chronis
Abbey Hoes
Pim Wessels
Stefan de Walle
Cees Geel
Hans Dagelet
Eva Oosters


Televisieserie: Seinpost Den Haag


Seinpost Den Haag is een nieuwe politieserie, waarin het draait om de dagelijkse beslommeringen op en rond het Scheveningse wijkbureau Seinpost. Een klein bureau in een uiterst gemêleerd stadsdeel.

 
Op een paar vierkante kilometer is dit stadsdeel een samengebalde afspiegeling van de Nederlandse samenleving. Van rijk tot arm, van chique tot volks, alle lagen van de bevolking zijn vertegenwoordigd in deze badplaats waar de spanningen elke dag weer hoog kunnen oplopen.
 
Elke aflevering bestrijkt een werkdag van twee geüniformeerde teams (Josh en Zehra, Chiel en Marieke) en een recherche-duo (Maik en Sonja). Ze zijn allemaal nog jong. De jongste is Antje, een heuse ‘rookie’. De enige oudere politieman in de serie is Wouter, hun chef. Elke dag weer gaan ze de straat op, de straten van Scheveningen in, om er het hoofd te bieden aan kleine, iets minder kleine, iets grotere en grote criminaliteit, variërend van spijbelende schooljeugd tot moord- en doodslag.
 


Met daar tussenin: kleine en grote fraude, zinloos en zinnelijk geweld, mishandeling, drugs- en vrouwenhandel, uit de hand gelopen privé-oorlogjes, geweld van hooligans, cybercrime, en gewoon de dagelijkse kleine en grote ongelukken die de mensen in de wijk kunnen treffen. Behalve de politiemensen volgen we ook de lotgevallen van Barry, een crimineel met puur Scheveningse antecedenten.